Klubietu: Viiniristeily Välimerellä 5.-12.6.2017, ”All inclusive premium”

Bouquet Club

Lähde korkeatasoiselle viiniristeilylle Välimerelle Costa Diademalla yhdessä Viinilehden Antti Rinta-Huumon seurassa!  Majoitu upeaan hyttiin ja nauti laivan hienoista puitteista All Inclusive Premium -palvelupaketin kera.

Loistoristeilijä Costa Diadema on varustamon ensimmäinen Dream-luokan loistoristeilijä sekä suurin ja uusin Välimerellä ympäri vuoden liikennöivä loistoristeilijä. Risteilyaluksessa on pituutta yli 300 metriä ja siellä on 15 matkustajakantta. Aluksella on seitsemän tasokasta ravintolaa, 15 baaria, tanssiravintolaa, kahvilaa ja viinibaaria sekä 1500 hengen 3-kerroksinen teatteri, jossa on iltaisin upeita kansainvälisiä show-esityksiä. 4-kerroksisessa 7800 m2 merihenkisessä Samsara-kylpylässä on ensiluokkainen kuntokeskus, saunat, höyrysaunat, thalassoterapia-altaat ja jacuzzit. Tarjolla on yli 100 erilaista hoitoa ja hierontaa. Aluksella on useita uima-allasalueita baareineen, ostospromenadi putiikkeineen ja muotiliikkeineen, urheilukenttä, 2-kerroksinen viihdekeskus video- ja laserpeleineen, Formula-simulaattori ja 4D-elokuvateatteri.

Matkan aikana tehdään kuusi retkeä huippuviinitiloille ja nautitaan lounasta tasokkaissa paikallisissa ravintoloissa eri maissa. Kohteina on Espanjan Penedesin lisäksi Mallorcalla Binissalem, Sardinian Nuragus di Cagliari, Italiassa Morellino di Scansano ja Piemontesssa Barolo (Sukulan tila) sekä Ranskassa Bandol.  Iltaisin nautitaan laivan pääravintolassa  herkullisia italialaisia a la carte-illallisia hyvien viinien ja hauskan matkaseuran kera. Matkalla myös kaksi special a la carte-illallista laivalla viineineen. Matkanjohtajana Uniquetourilta Ilona Marin.

Matkan hinta:

2275 euroa/hlö 2hh sisähytti

2555 euroa/hlö/ 2hh parvekehytti.

2740 euroa/hlö/1hh sisähytti. Lisämaksu  parvekehytistä: 380 euroa

Käytä jäsenyytesi hyväksi ja lähde mukaan! Lisätietoa matkasta löytyy täältä. Lisätietoa myös matkanjärjestäjä Ilona Marinilta: ilona@uniquetour.fi

Muistathan myös Mika Vanteen johdolla 5-9.4.2017 toteutettavan rustiikkisen matkan Rhônen laaksoon.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä