Epäilyttääkö uusi alkoholilaki? Vielä ehdit vaikuttaa!

Viini

Uusi alkoholilaki on kieltämässä etämyynnin. Lakiehdotusta voi kommentoida ensi maanantaihin 16.1. saakka sähköpostitse.

Uuden alkoholilain valmistelu etenee. Lakiluonnoksessa etämyynti kielletään yksiselitteisesti. Viininystäville tämä on dramaattinen muutos, joka on uutisoinnissa jäänyt muiden näkökulmien alle.

Lisää aiheesta voi lukea Viini-lehden perustajan Juha Berglundin kommenttitekstistä Näin virkamiehet vedättävät viininystävää. Aihetta on käsitelty myös muun muassa Ylen uutisissa sekä uutista taustoittavassa blogikirjoituksessa Château Carsinin nettisivuilla.

Sosiaali- ja terveysministeriö on pyytänyt kommentteja ja lausuntoja alkoholilakiehdotukseen asianosaisilta. Kaikilla halukkailla on kuitenkin mahdollisuus lausua asiassa oma näkemyksensä.

Kommentit voi osoittaa ensi maanantaihin 16.1. asti osoitteeseen kirjaamo@stm.fi viitteellä STM075:00/2011. Lisätietoja asiasta STM:n sivuilla.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä