Ne on täällä, viinibaarit!

Ravintolat

Vuosi 2016 toi Helsinkiin useita uusia viinibaareja. Vuosi jää muistoihin vuotena, jolloin viinibaarit löivät vihdoin läpi, ainakin Helsingissä.

Trendikkääseen Kanavarantaan Katajanokalle aukesi alkukesästä 2016 ranskalaishenkinen Le Petit Chaperon Rouge, joka tuo valikoimaansa viinejä Ranskasta, Italiasta ja Saksasta.
Baskeri ja Basso -ravintolan henkilökunta perusti viime syyskuussa bistron alakertaan viinibaarin BasBas & Staff Wine Bar, jossa tunnelma on kuin ulkomailla ja viinitarjonta huikea.
Kolmas tulokas Wino levittää viinikulttuuria Etelä-Helsingistä Kallioon. Lähiaikoina avautuva viinibaari keskittyy trendikkäisiin luomu- ja alkuviineihin.

Eivätkä hyvät uutiset pääty tähän. Helsinki-Vantaan Wine & View -baari nimittäin palkittiin maailman parhaana lentokentän viinibaarina kansainvälisessä FAB Awards -kilpailussa vuonna 2016.

Muista myös nämä viinibaarit Helsingissä:
Latva, paljon luomu- ja biodynaamisia viinejä.
Vin-Vin, viinien puolesta jo vuodesta 2012.
Kombo winebar & kitchen, espanjalaistyylinen viini- ja tapaspaikka.

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä