Klubiviinit: Ainutlaatuinen barolo-paketti

Bouquet Club

Bouquet Clubin joulukuun klubiviininä on ainutlaatuinen barolo-paketti

Tämänkertaiset viinit tulevat luoteis-Italiasta Piemontesta, piskuiselta Barolon viinialueelta.

Viinit on tuottanut Piemonten mittakaavassa varsin suuri ja merkittävä tuottaja Fontanafredda. Viinitalo on toiminut alueella jo yli 150 vuoden ajan tuottaen viinejä perinteitä kunnioittaen, mutta aina ajan ääntä kuunnellen. Viinitilan uusi kukoistus alkoi vuodesta 2008 Oscar Farinettin hankittua tilan omistukseensa. Fontanafredda on muun muassa alueen edelläkävijöitä kestävän kehityksen viljelymenetelmien kehittäjänä.

Laatikon hinta on 425 euroa ja se sisältää yhteensä 6 pulloa seuraavia viinejä. Päälle tulevat toimituskustannukset.

Fontanafreddan laatikossa on tarjolla 6 herkullista Barolo Riserva -viiniä – ja kaikki eri vuosikerroilta. Viinit tuotetaan Nebbiolo -lajikkeesta ja ne ovat tyyliltään napakan ryhdikkäitä ja erittäin pitkäikäisiä – aivan kuten laatikossa olevat vanhemmat, harvoin tarjolla olevat vuosikerrat osoittavat.

Barolo Riserva -paketti sisältää seuraavat viinit kauniissa laatikossa: Barolo Riserva 1996, 1998, 1999, 2000, 2005 ja 2010. Viinien etiketit ovat taiteilija Ugo Nespolon käsialaa.


Tilaa klubiviinisi täältä. Ostamalla kerralla useamman laatikon saat alhaisemmat kuljetuskustannukset/pullo. Viini-lehti ei toimi kaupan osapuolena. Bouquet Clubin jäsenille suositeltavien viinien myyjänä toimii Viinikellari.com.

Bouquet Club on Viini-lehden ja Viinikellari.comin yhteinen jäsenklubi. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon valitsemia klubiviinejä. Klubin vuosimaksu on 30 euroa. Jäseneksi voit liittyä täältä.

Huom: Viinien saatavuus on rajallinen ja niiden viimeinen tilauspäivä on 29.12.2016.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä