Tästä alkaa vuoden paras viikonloppu!

Tapahtumat

Uudistunut Viini ja Ruoka -tapahtuma täyttää Helsingin Messukeskuksen tänä viikonloppuna.

Torstaina 27.10. kello 12 alkavassa tapahtumassa on tarjolla herkkuja koko viikonlopun ajan. Anniskelualue kattaa ensimmäistä kertaa koko tapahtuma-alueen. Nyt on mahdollista liikkua vapaasti viinilasin kanssa koko alueella ja etsiä juuri sopiva ruokapari lasissa olevalle viinille. Tarjolla on esimerkiksi yli 60 erilaista katuruoka-annosta.

Viinialueella on maistettavana huimat yli 600 viiniä. Champagne Bar tutustuttaa kuplajuoman eri tyyleihin ammattilaisten opastuksella.

Tapahtuman Epoq-näytöskeittiötä emännöi Teresa Välimäki. Hän saa vieraakseen vuoden kiinnostavimmat ruokakirjailijat, kuten Tuomas KyrönManuela BosconOlga Temosen ja Sara La Fountainin. Viinitastingeissa tutustutaan niin klassisiin kuin nouseviin viinialueisiin sekä maistellaan Viini-lehden Vuoden viini -finalisteja.

Tapahtumassa selviää myös järjestyksessään toinen Kakunkoristelun Suomen mestari. Tittelistä mittelöidään sunnuntaina Kakunkoristelun SM -kisan finaalissa Unelmakakut Areenalla. Areenalla on mielenkiintoista ohjelmaa koko messujen ajan.

Katso tapahtuman koko ohjelma osoitteesta viiniruoka.fi. Helppokäyttöinen sivusto toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla.

Viini ja Ruoka -tapahtuma Messukeskuksessa 27.10–30.10.

Aukioloajat

torstai 27.10. klo 12-20
perjantai 28.10. klo 10–20
lauantai 29.10. klo 10–20
sunnuntai 30.10. klo 10–18

Pääsyliput

Aikuiset 16 €/hlö
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 10 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 10 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aik. ja alle 16 v. lapset) 37 €
Kokoaikalippu 4 pv aikuiset 30 €
Kokoaikalippu 4 pv lapset, eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 20 €

Pääsylippuja voi ostaa tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen kassoilta tai ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupasta. Kokoaikalippuja myydään ainoastaan Messukeskuksen kassoilla tapahtuman aukioloaikoina.

Samalla pääsylipulla pääset vierailemaan Helsingin Kirjamessuilla.

HUOM! Viini ja Ruoka -tapahtuman anniskelualue kattaa koko messualueen ja alle 18-vuotiaat pääsevät Viini ja Ruoka -tapahtumaan vain huoltajan seurassa!

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä