Viini ja Ruoka: Vinkit tuhtien makujen metsästäjälle

Tapahtumat

Viini ja Ruoka -tapahtumaa vietetään tänä viikonloppuna Messukeskuksessa Helsingissä. Tässä Viini-lehden 5 messutärppiä oluen ja viskin ystäville.

1. Katuruokaa kärrystä

Oluen ja viinin kanssa maistuu katuruoka. Kokeile vaikkapa tuhtia lammas-, kana- tai härkäleipää itsetehdyillä raikkailla lisukkeilla.
Street Gastro osastolla 5p20

2. Täydellinen viski

Kuule viskikirjailja Ian Buxtonilta, mitkä ovat ne 101 kuolematonta viskiä, joista olet aina unelmoinut.
Gigantin Epoq-näytöskeittiö to 27.10. klo 15.30

3. Lihan himoon

Lihaisia makupaloja ja suomalaisia tapaksia. Hae parhaat vinkit liharuokien valmistukseen.
Atria osastolla 5n49

4. Tuoppi vai lasi?

Maistuuko olut erilaiselta eri laseista? Mitä on IPA? Spiegelau Craft Beer -tastingissa se selviää.
La 29.10 klo 11.30 Kokoustila 215

5. Olutta kiitos!

Italialaiset Viola artesaani-luomuoluet maistettavissa vain messuilla.
Birra Arduini osastolla 5g40

Tutustu Viini ja Ruoka -tapahtuman koko tarjontaan osoitteessa www.viiniruoka.fi 

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä