Tapaa syksyn kiinnostavimmat ruokakirjailijat!

Tapahtumat

Syksyn kuumimmat ruokakirjailijat esiintyvät tänä viikonloppuna (27-30.10.2016) järjestettävän Viini ja Ruoka -tapahtuman Gigantin Epoq-näytöskeittiössä. Tässä Viini-lehden vinkit, ketkä kannattaa nähdä.

1. Maailmankuulu viskinenä

Britannian tämän hetken myydyin viskikirjailija Ian Buxton on tehnyt elämäntyönsä skottiviskien parissa ja tasoittaa nyt tietä suomalaisviskien vientiponnistuksille.
Torstaina 27.10. klo 15.30. Ian Buxton: 101 Kuolematonta viskiä, joista olet aina unelmoinut (Arktinen Banaani).

2. Sesongista kiinni!

Satokausikalenterin perustaja, ruokavaikuttaja Samuli Karjula esittelee Suomen neljä vuodenaikaa perinnereseptejä ja sesongin raaka-aineita hyödyntävän menun kautta.
Perjantaina 28.10. klo 12.30. Samuli Karjula ja Susanna Haavisto: Satokauden ruokaa.

3. Tästä alkaa joulu!

Aloita joulun odotus Olga Temosen kanssa. Olga paljastaa joulunsa parhaat ruokaohjeet ja namupalat.
Perjantaina 28.10. klo 14.30. Olga Temonen: Olgan joulu (Tammi).

4. Mielensäpahoittaja kokkaa

”Kyllä syntyy paras ruoka perunasta, voista ja leivinuunista.” Mielensäpahoittajan ainutlaatuisia näkemyksiä ruoasta kuullaan Tuomas Kyrön kertomana. Mielensäpahoittajan keittiössä -kirja lupaa 80 reseptin ohella kalan- ja ruhonkäsittelyohjeita sekä ruokahalua nostattavia kuvia.
Lauantaina 29.10. kello 12.30. Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittajan keittiössä (WSOY) 

5. Viinit järjestykseen

Juha Berglund ja Antti Rinta-Huumo julkaisevat messuilla jo 19. painoksen klassisesta viinien osto-oppaasta.  Tule kuulemaan, mitkä viinit saivat tänä vuonna kehuja.
Lauantaina 29.10. klo 13.30. Viinistä viiniin 2017 – viininystävän vuosikirja (Otava).

6. Rocktähden mehuhetki

Rokkari Jyrki 69 esittelee ruokakirjansa kuumimmat ja viileimmät mehureseptit keikkapäivän jälkeiseen väsymykseen.
Lauantaina 29.10. kello 15.30. Jyrki 69: Rock ’n’ roll Juicer (Like)

sara

7. Ihana Australia 

Sara La Fountain tuo näytöskeittiöön Australia-kirjansa uuden maailman ruokaperinteen ja Sydneyn elävän ravintolakulttuurin.
Lauantaina 29.10. kello 16.30. Sara La Fountain: Sara’s Australia (Tammi)

8. Kiehtova kasvisruoka

Entinen huippu-urheilija, nykyinen näyttelijä, kirjailija ja kuvataiteilija Manuela Bosco tutustuttaa yleisön vegaaniseen ruokavalioon ensimmäisen keittoikirjansa myötä.
Lauantaina 29.10. kello 17.30. Manuela Bosco: Vegemania.

9. Oluen ystävälle

Mikä olut maistuisi? Jos pelkkä kaunis etiketti ei riitä valintaperusteeksi, ota koppi Anikó Lehtisen vinkeistä ja ruokasuosituksista ja tutustu laajaan olutkirjoon.
Sunnuntaina 30.10. klo 12.30. Anikó Lehtinen: Niin monta olutta (WSOY)

10. Samppanjaa, totta kai!

Essi Avellanin Champagne on perusteellinen opas samppanjan historiaan, maineikkaisiin samppanjataloihin ja juoman nauttimiseen.
Sunnuntaina 30.10. kello 15. Essi Avellan: Champagne (Bonnier)

 

Gigantin Epoq-näytöskeittiö Viini ja Ruoka -messuilla messuhallissa 5. Katso koko ohjelma: www.viiniruoka.fi.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä