Syksyn Viinikouluissa tutustutaan Italiaan

Viinikoulu

Syksyllä 2016 Viini-lehden Viinikoulussa tutustutaan Italiaan. Mukana ovat kaikki Italian tunnetuimmat viinialueet sumuisesta Piemontesta aina kuumaan etelään saakka. Saattaapa joukkoon eksyä jokunen yllätyskin. Myös tänä syksynä joka ilta tarjolla on kuusi huolella valittua, laadukasta klassikkoviiniä.

Viinikoulu-illat pidetään maanantaisin klo.17.30-19.30 Helsingissä, Lallukan taiteilijakodissa (Apollonkatu 13, Etu-Töölö).

Viinikoulua vetävät ja sen viinivalinnoista vastaavat edelleen kokeneet ammattilaiset viinialan moniottelija Mika Vanne ja Viinilehden Bouquet klubin isäntä, viinikirjoittaja Antti Rinta-Huumo.

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Pipo ei ole kireällä, ja kysymykset ovat sallittuja – suorastaan toivottavia. Viinistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja ja tuoksuja.

Liittymällä Bouquet Clubiin osallistut Viinikouluihin 10 euroa edullisemmin!
Kaikki Viinikoulut myynnissä Decanterin verkkokaupassa!


Lukujärjestys

Ma 5.9. Trentino Alto Adige & Friuli
Ma 26.9. Campania, Apulia & Sisilia
Ma 10.10. Veneto
Ma 7.11. Toscana
Ma 28.11. Piemonte
Ma 12.12. Kuohuva Italia


Seuraavana vuorossa Viinikoulussa

Ma 7.11. Toscana
79 € / Bouquet Club -jäsenet 69 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta

Sangiovesen kuningaskunta valloittaa kirsikkaisella hedelmällään ja puuterimaisilla tanniineillaan. Koulussa matkataan Chiantin, Montepulcianon ja Montalcinon kukkuloilla. Matkalla pistäydytään myös rannikon Maremmassa tutustumassa muihin lajikkeisiin.


Ma 28.11. Piemonte
79 € / Bouquet Club -jäsenet 69 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta

Piemonten kuningas on Barolo ja kuningatar Barbaresco. Nebbiolon lisäksi sumuisilla vuorilla kasvaa muitakin mielenkiintoisia lajikkeita. Koulussa tutustutaan tanniinisen ja hapokkaan Nebbiolon lisäksi myös Barberaan ja Dolcettoon, joiden kirsikkaiset aromit hurmaavat taatusti.


Ma 12.12. Kuohuva Italia
59 € / Bouquet Club -jäsenet 49 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta

Italiasta löytyy yllättävän monia eri tavoin tehtyjä kuplivia viinejä. Viinikoulu kiertää saapasmaan ympäri ja etsii parhaat kuohuviinit. Tutustu klassiseen Franciacortaan, hedelmäiseen Proseccoon sekä muihin jännittäviin kupliin.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä