Seuraavana viinikoulussa: Campania, Apulia & Sisilia

Viinikoulu

Syksyllä 2016 Viini-lehden Viinikoulussa tutustutaan Italiaan. Mukana ovat kaikki Italian tunnetuimmat viinialueet sumuisesta Piemontesta aina kuumaan etelään saakka. Saattaapa joukkoon eksyä jokunen yllätyskin. Myös tänä syksynä joka ilta tarjolla on kuusi huolella valittua, laadukasta klassikkoviiniä.

Maanantaina 26.9. viinikoulussa opiskellaan Campaniaa, Apuliaa ja Sisiliaa.

Campania on varmaankin Italian tuntemattomin mielenkiintoisten viinien alue. Koulussa kaivetaan esiin tuhti ja tanniininen Aglianico sekä aromaattiset Fiano ja Greco. Samassa illassa esitellään myös Apulian ja Sisilian tummat, tiiviit ja aromaattiset viinit. Tule ja ylläty!

Viinikoulun hinta on 49 € / Bouquet Club -jäsenet 39 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta.

kuohuviini_viinikokki_lukas_hemnell_perusreseptit_punaviinikastike_lihaliemi_kanaliemi_shutterstock_juttukuva

Viinikoulut pidetään maanantaisin klo.17.30-19.30 Helsingissä, Lallukan taiteilijakodissa (Apollonkatu 13, Etu-Töölö). Iltoja vetävät ja sen viinivalinnoista vastaavat edelleen kokeneet ammattilaiset viinialan moniottelija Mika Vanne ja Viinilehden Bouquet klubin isäntä, viinikirjoittaja Antti Rinta-Huumo.

Viinikoulussa ote on rento ja välitön. Pipo ei ole kireällä, ja kysymykset ovat sallittuja – suorastaan toivottavia. Viinistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja ja tuoksuja.

Katso koko syksyn aikataulu täältä. Liittymällä Bouquet Clubiin osallistut Viinikouluihin 10 euroa edullisemmin!

P.S. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä