Tallink Silja: Heinäkuun viinivinkki

Kaupallinen yhteistyö

Villa Maria Gewürztraminer

Uusi-Seelanti
12,50 € (0,75 l)

Tämän kypsän hedelmäisen valkoviinin tuoksusta voi erottaa eksoottisten hedelmien sekä mausteiden, kuten muskottipähkinän aromikkuutta. Lähes kuiva maku seuraa tuoksun aromeja. Siinä on lisäksi rusinaisuutta, hunajaa, kukkaisuutta, valkopippuria sekä itämaisen keittiön mausteiden vivahteita. Vaikka maussa on hentoa makeutta, tuo reilu sitrusmainen hapokkuus kokonaisuudelle ryhtiä. Näin suutuntuma on miellyttävässä tasapainossa ja viini jättääkin tasaisen mehevän, hedelmäisen eloisan jälkivaikutelman.

Mausteinen gewürztraminer nauttii kinkkuun kääräistyjen broilerifileiden selkeästä makumaailmasta

Tämä eksoottishenkinen valkoviini maistuu esimerkiksi mehevän broileriannoksen seurassa. Irrota broilerinfileestä nahka ja leikkaa se pituussuuntaan kahteen osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit halutessasi sipaista pintaan vielä sileää dijonsinappia. Hienonna lehtipersiljaa ja hiero sitä vielä broilerinpaloihin. Kääri leikkaamasi fileepalojen ympärille parmankinkkua ja kiinnitä kinkkuviipale cocktailtikulla.

Kuumenna paistinpannu tai grilli ja kypsennä kääröt. Jos käytät paistinpannua, niin laita lihat pintapaistamisen jälkeen kypsymään uuniin. Jos grillaat, kypsennä lihat loppuun epäsuoralla lämmöllä.

Valmista lisäkkeeksi vaikkapa aromikasta pastaa, esimerkiksi tagliatellesta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon loraus öljyä, viipaloitua aurinkokuivattua tomaattia, hienonnettua lehtipersiljaa ja purista joukkoon myös sitruunanmehua. Tarkista maku.

Nosta mehevää pastaa lautaselle ja nosta vetäytynyt, reiluiksi viipaleiksi leikattu broilerinrinta annokseen.

Lasiin mehevää Villa Marian Gewürztramineria ja nautinto on valmis!


Tallink Siljan Viinivinkki ja herkkuresepti à la Antti Rinta-Huumo ilmestyy joka kuukausi

Viini-lehden viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo valitsee suosikkiviininsä Tallink Siljan myymälöiden valikoimasta. Viiniarvion oheen Antti loihtii makuhermoja hivelevän ja sesonkiin sopivan ruokasuosituksen resepteineen. Viiniostokset teet laivoilta tietenkin edullisin merihinnoin ja kerrytät samalla bonuspisteitä. Nautinnollisia hetkiä hyvän ruuan ja viinin parissa!


Oletko kiinnostunut saamaan lisää hyviä viinivinkkejä? Tilaa Viini-lehden Viikon viinivinkki sähköpostiisi niin saat Antin vinkit sähköpostiisi joka torstai.

Kyllä kiitos, tilaan Viini-lehden Viikon viinivinkin!

Mainos, sisältö jatkuu alla

  • Yksi kommentti artikkeliin ”Tallink Silja: Heinäkuun viinivinkki

    1. Rad Stevens, October 2, 2012 at 9:42 pm I love this place! I go here about three times a year in the spring and summer and I never have anything but the best time. The staff is really helpful, they even work with the younger people in order to give them the confidence to use the lines. The only reason I can’t give them 5 stars is because they are about an hour form downtown Dallas. Tht&8#a217;s a bit on the far side.

    Kommentoi

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä