Tutustu Ranskan viineihin!

Viinikoulu

Keväällä 2016 Viinilehden Viinikoulu lähtee Ranskaan. Viinikoulun Tour de France kiertää Ranskan tunnetuimmat viinialueet ja maistaa niiden perinteikkäät viinit. Saattaapa joukkoon eksyä jokunen yllätyskin.

Viinikoulut pidetään kello 17.30 alkaen Helsingissä Kilta-salissa (Lapinrinne 1). Joka ilta tarjolla on ainakin kuusi huolella valittua, laadukasta ja laatuun verrattuna erittäin lompakkoystävällistä viiniä. Maistuvien oppien lisäksi poimit mukaasi mieleenpainuvia ostosvinkkejä.

Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat: Viinilehden kirjoittaja Mika Vanne ja Viinilehden Bouquet Clubin isäntä, erikoistoimittaja Antti Rinta-Huumo.

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Pipo ei ole kireällä, ja kysymykset ovat sallittuja – suorastaan toivottavia. Viinistä etsitään nautintoa ja kiinnostavia makuja ja tuoksuja.

Liittymällä Bouquet Clubiin osallistut Viinikouluihin 10 euroa edullisemmin!
Kaikki Viinikoulut myynnissä Decanterin verkkokaupassa!

vrhe_2015_viinikuva_shutterstock_juttukuva


Teemasta johtuen Viinikoulut ovat hieman tavanomaista hintavampia, mutta viinien laatu on vähintäänkin kohdallaan.

Lukujärjestys

Ma 25.1. Mitä ranskalaisesta viinistä voi maistaa?
Ma 15.2. Bourgogne
Ma 7.3. Bordeaux
Ma 4.4. Loire
Ma 25.4. Alsace
Ma 16.5. Champagne


Seuraavana vuorossa Viinikoulussa

Ma 25.4. Alsace
49 € / Bouquet Club -jäsenet 39 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta

2013-Viinikoulu- Käy-koulussa-Mitä viinistä-voi maistaa

Alsacen alueen viinien kirjo vaihtelee tiukan hapokkaista leveisiin ja suutuntumaltaan öljyisiin. Alueen maaperä on monimuotoinen, ja pohjoisen viileähkö ilmasto yhdistyy runsaaseen auringon paisteeseen. Seitsemän klassikkorypälettä tuovat kukin oman lisänsä alueen viinien erityisyyteen. Luomu ja biodynaaminen viljely ovat suosiossa. Alsace tarjoaa keväisiä ruokaviinejä parhaimmillaan. Maistellaan yhdessä!


Ma 16.5. Champagne
79 € / Bouquet Club -jäsenet 69 € — osta itsellesi tai lahjaksi Decanterin verkkokaupasta

2013-Viinikoulu-Teemaillat-Samppanjan-sulot

Viinikoulun Tour de France päättyy Pohjois-Ranskan kuplivia herkkuja tarjoavalle Champagnen alueelle. Viinityyleissä on eroa myös Champagnessa. Tule tutustumaan sekä kepeisiin ja elegantteihin että kypsiin, tammisiin ja kehittyneisiin versioihin –prestige-samppanjoita unohtamatta. Ranskan-kiertueen tyylikäs ruutulippu!

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä