Gratinoitu kesäkurpitsaleipä

Resepti

Hukutko kesäkurpitsaan? Kokeile helppoa, nopeaa ja herkullista kesäkurpitsaleipää.

Vuohengryerellä gratinoitu kesäkurpitsaleipä

4 annosta

400 g (1 isohko) kesäkurpitsa
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
2 dl vuohengryereä raastettuna (esim. Juustoportti)
1 ciabatta-leipä tai leveä patonki

Leikkaa kesäkurpitsa hyvin pieniksi kuutioiksi tai raasta se. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois.
Sekoita keskenään kesäkurpitsat, sipulit, oliiviöljy, mausteet ja juustoraaste.
Koverra leipään veitsellä reilu kolo ja täytä se kesäkurpitsaseoksella.
Grillaa uunin grillivastuksen alla rapeaksi.

Vinkki

Voit myös käyttää kesäkurpitsan sijasta tavallista kurpitsaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä