Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kuivasta valkoisesta portviinistä ja tonic-vedestä sukeutuu raikas drinkki. Portossa portviiniä n...
Viini-lehden perustaja ja Château Carsinin isäntä Juha Berglund kertoo, mikä kirja sai hänet innostu...
Barcelonan parhaat viinibaarit tarjoavat cavan lisäksi erinomaisen valikoiman muita viinejä ja herkullisia tapaksia. Tunnelma vaihtelee kodikkaasta romanttiseen ja tyylikkään hienostuneesta jopa kaoottiseen. Poimi tästä omat suosikkisi.
Näillä vinkeillä onnistut kevään ja kesän juhlien boolitarjoilussa. Vinkit antoi Viking Linen Mar...
Suomi on Euroopan ykkönen kansalaistensa holhouksessa, kertoo tuore holhousvaltioindeksi. Mika Vanne pohtii, kuinka tähän on tultu.
Village Market kokoaa joka sunnuntai ruoan, viinin ja drinkkien ystävät Neue Heimatiin. Vanha junahalli on Berliinin herkullisin kohtaamispaikka.
Pekka Olkinuora ihastui 10 vuotta sitten Espanjan Baskimaan erikoisuuteen. Lounais-Ranskassa yli ...
Lakritsin suosio kasvaa kohisten. Baskeri & Basso -ravintolan sommelier Katrina Laitinen kertoo viinivinkit herkun seuraan.
Paasto on kuljettanut kohti pääsiäisen herkkuja. Piispa Irja Askola kannustaa nauttimaan niistä yhde...
Viinintekijä Julien Schaal uskoo, että kuiva riesling on jatkossakin Alsacen valtti.
Kansanedustaja–talkshowisäntä Hjallis Harkimo ei ymmärrä, miksei viiniä voi myydä ruokakaupassa. Hänen oma suosikkinsa on Châteauneuf-du-Pap.
Tutkija Antti Maunu nimeää kolme suomalaista juomatyyliä. Kaikilla niillä on hyvät ja huonot puolensa. Yhden nimi hänen piti keksiä omasta päästään.
Pariisi on kulinaristien mekka. Kaupunki tarjoaa roppakaupalla herkkuja, mutta myös oppia kotikeitti...