Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Jos mielikuva Gamaysta on yhtä kuin Beaujolais Nouveau, on syytä ajaa päivitys.
Miten Karthago, Beirutin sataman viimeaikainen räjähdys ja Mourvèdre-rypäle liittyvät toisiinsa ja onko näillä jotain tekemistä viininviljelyn kanssa?
Gemischter Satz -viinityylin idea on yksinkertainen mutta nerokas ja taas muodissa. Ikivanhassa itävaltalaisessa viinityylissä eri rypälelajikkeet kasvavat tarhalla hujan hajan ja ne valmistetaan yhdessä viiniksi.
Valokuvaaja Kaisu Jouppi vieraili syksyllä 2019 Soalheiron viinitilalla Portugalissa. Hän pääsi kurkistamaan viinin tuottamisen arkeen ja tallensi tilan kiireisimmän vuodenajan kuviksi.
San Michele a Torri Chianti Colli Fiorentini on italialaisen illallisen päätähti. Se sopii niin tryffelirisoton kuin vasikanmaksan kaveriksi, mutta loistaa myös itsekseenkin. Mikä tämä herkullinen viini on ja mistä se tulee? San Michele a Torri -viinitilan johtaja Leonardo Francalanci kertoo tarinan viinin takaa.
Tähän aikaan vuodesta väri laseissa vaihtuu punaiseen ja klassikot nostavat päätään. Mikäpä sopisikaan paremmin syksyiseen iltaan kuin mehevä chianti ja rakkaudella valmistettu ruoka? San Michele a Torri Chianti Colli Fiorentini tuo kaivatun tuulahduksen Italiaa kotikeittiöön!
Ai että, mikä ihana italialainen illallinen! San Michele a Torri Chianti Colli Fiorentini 2019 vie sinut makumatkalle Toscanan auringon alle. Valmista viinin kaveriksi tryffelirisottoa ja vasikanmaksaa klassisen gremolatan kera. Buon appetito!
Viinintekijä António Luís Cerdeira nostaa Portugalin Vinho Verde -alueen viinejä uusiin ulottuvuuksiin luovuuden avulla.
Ruokolahtelainen Vesa Mättö on viljellyt kotimaista talvivalkosipulia jo viidentoista vuoden ajan. Suurin haaste valkosipulin kaupallisessa kasvattamisessa on käsityön suuri määrä.
Vielä viitisen vuotta sitten Krister Häll toimi pankkialan konsulttina, sitten hän löysi teen. Nyt hän tuottaa luomukombuchaa Pirkkalassa ja toimii kansainvälisen kombucha-tuottajajärjestön Euroopan puheenjohtajana.
Espanjan vehmas ja viileä luoteiskolkka tunnetaan parhaiten aromaattisista Albariño-valkoviineistään, mutta luonnonkaunis Galicia on paljon muutakin.
Cocktailien tekeminen kotona mielletään usein hankalaksi jäiden, raaka-aineiden ja työvälineiden puuttuessa. Uudet tuoteinnovaatiot helpottavat drinkkiurakkaa ja ravintolatasoisten huippucocktailien valmistamisen pitäisi onnistua kotioloissakin. Testasimme cocktail-uutuuden.
Keisarin juusto on kuninkaallinen juusto Pohjanmaalta, joka maistuu valkoviinin tai tumman vehnäoluen kanssa. Katso juomasuositukset.