Ainekset
20 vaaleaa, keitettyä parsatankoa
100 g pastataikinaa
200 g sieniä (kantarelli, siitake yms.)
Raviolin täyte
1 salottisipuli
1 rkl voita
1 dl kermaa
1/2 dl persiljaa
1/2 dl ruohosipulia
mustapippuria
2 dl voikastiketta
Valmistusohje
Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.