Meren makua, raikkaita kuplia ja valkoviinien kesäkermaa. Viinilehden toimitus listasi suosikkiviininsä takapihan loikoiluihin, laineiden liplatukseen ja laiskan ilta-auringon katseluun.

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.
Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.
Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Euroopan viinikriisiin on tulossa helpotusta, jos EU-komissio saa ehdotuksensa läpi. Komissio ehdottaa maanosan viinintuotantoon sekä tukia että löysennyksiä lainsäädäntöön.
Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.
Meren makua, raikkaita kuplia ja valkoviinien kesäkermaa. Viinilehden toimitus listasi suosikkiviininsä takapihan loikoiluihin, laineiden liplatukseen ja laiskan ilta-auringon katseluun.
Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.
Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.
Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Evästeasetukset
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön tuottamiseen. Luvallasi hyödynnämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Evästekäytäntö