Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viinilehden Viinikoulujen kevätlukukausi starttaa tammikuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen! Hyppää mukaan viinien maailmaan.
Viinilehden Vuoden valkoviini on luonteikas Viuran ja Maturana Blancan sekoitus Espanjan perinteikkäältä punaviinialueelta Riojasta. Hopealle nousi vivahteikas riesling Chilestä. Pronssia sai portugalilainen herkku, joka poikkeaa voittajan tapaan rypälelajikkeiltaan valtavirrasta.
Bryssel ansaitsee maailmanmaineen ravintoloillaan – laadukkaita paikkoja löytyy lähes jokaisesta korttelista. Inspiroidu vinkeistä viikonlopun mittaiseen herkutteluun.
Luonnollisesti ja pehmeästi kuplivat pét natit (pétillant naturel) taipuvat niin juhlamaljoiksi, seurusteluun kuin ruokaviineiksi. Sommelier Aino Tuomikoski poimi pruuviin neljä luonteikasta kuohuvaa.
Mikä on ollut sesongin yllättävin viini-ruokayhdistelmä? Viinilehden viiniarvioijat paljastavat suosikkinsa.
Hyvästi talvi, tervetuloa kevät ja raikkaat viinit! Tässä viisi keveän pirteää viiniä maistettavaksi. Katso viinisuositukset!
Yhdysvalloissa huippuviinejä valmistetaan eri puolilla maata. Tunnetuimpien Kalifornian, Oregonin ja Washingtonin viinialueiden lisäksi maassa on monia muita kasvavia viinialueita, jotka tarjoavat jännittäviä ja ainutlaatuisia viinejä.
Sonoman alueella Kaliforniassa lähes kaikilla viinitiloilla on vähintään yksi ympäristösertifikaatti.
Herkkusuun matka Englannin lounaiskolkkaan tarjoaa maukkaita yllätyksiä jylhissä maisemissa. Cornwallin rannikko on upea.